Årets sista dag

Publiserat 2014-12-31 15:22:24 i Randoms,

Ja och så var vi här, sista dagen på 2014, och man bör väl sammanfatta det hela på något sätt. Egentligen tror jag att det räcker att säga såhär:
 
Det var ett sjuhelvetes bra år. Ett av de bästa i mitt liv.
 
Jag har mött så mycket fina människor det här året, människor som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta, vad som än händer. Vänner som betytt mer för mig än jag någonsin kunnat hoppas på (ni vet vilka ni är, jag älskar er så orimligt mycket). Att flytta till Norge har definitivt visat sig vara det bästa beslut jag tagit, jag har inte tvivlat i en sekund sedan jag först satte foten här och för mig är det himla stort det vet jag inte om ni förstår. Jag hör hemma här, när bussen kör över gränsen känner jag hur jag kommer dit jag ska vara. Det är en härlig känsla, att känna att man är på precis rätt plats, en som jag gladeligen tar med mig in i 2015.
 
Så ja, jag lämnar 2014 bakom mig with no regrets. Jag har en bra känsla inför det nya året, för första gången på vad som känns som en evighet så sitter jag på nyår med all my shit sorted. Eller nja, inte all my shit kanske det var nog lite av en överdrift, men tämligen mycket. Har ett fast jobb, massa underbara vänner, om cirka två veckor min egen lägenhet, är i bättre form än jag någonsin vart förr och...nej det var väl det. Gott nog skulle jag vilja säga. Mer än gott nog. Jag är nöjd.
 
Nyårslöften då..? Nej inte direkt. Eller ja, inga som skall skrivas här i alla fall. Men har ni några kan ni gärna berätta om dem, det hade varit käckt. Mål har jag dock, inom träning och jobb och...ja man kan väl kalla det privatliv. Men jag är inte Blondinbella (och har då verkligen ingen önskan om att vara det heller) så jag tänker inte lista dem. Istället ska jag måla naglarna och se på halvdana serier. Vi hörs loves, förmodligen på det nya året.
 
 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen