London calling

Publiserat 2013-03-28 17:59:00 i Randoms,

So, imorgon åker familjen Nilsen till London (yay!). Ska bli sjukt roligt, jag har väntat på dee här resan länge nu (tror att nedräkningen på Stinas telefon började på 87 dagar eller något sådant - kan möjligen ha varit ännu längre) and finally it's here. London är en väldans fin stad, det finns så mycket att se och ännu mer att köpa (och med tanke på shopping-pengarna alla tre syskon fått av våra kära föräldrar så mycket som jag kan köpa) och engelsmän är ett himla trevligt folk. Kort och gott: It's going to be awesome.  

Klockan 4 (ja på morgonen) imorgon lämnar vi Svenäckersgatan. Har undertecknad packat klart? Svar nej. Har sjukt svårt att komma fram till vilka kläder jag skall ha med mig, eftersom jag plötsligt inte alls kan komma på vad jag egentligen brukar ha mig, men det löser sig ju alltid på ett sätt eller det andra.
 
Så ja, vad jag ville säga med detta inlägg var väl egentligen två saker 1) Jag är exalterad som tusan (!) och 2) om ni undrar var jag är de närmaste dagarna så är det i Englands huvudstad (no bloggande på semestern my loves, så jobbar jag). Jupp, och som avslutning bjuder jag på några (eller ja, två) bilder från när vi var i London senast (åtminstone tror jag att det var senast), nämligen 2010. Ska verkligen försöka ta lite mer kort på folk (aka min familj) den här gången, och inte bara på grejer.
 
 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen